top of page
Novoferm sectionaaldeur

Een perfecte keuze

Met een garagedeur van Novoferm bent u verzekerd van een veilige en goed geïsoleerde deur, die eveneens verkrijgbaar is in verschillende isolatiewaardes. Of u nu kiest voor een ruimtebesparende Sectionaaldeur of een Duoport met twee openslaande deuren, beide zijn ze voorzien van dubbelwandige isolatie en goede afdichting waardoor uw garage bestand is tegen 

weersinvloeden. 

 

De garagedeuren worden volledig op maat geleverd. U heeft onder andere de keuze uit meerdere vlakverdeling en een afwerking in houtlook of glad. Er is een breed scala aan kleuren te bestellen en er zijn verschillende bedieningen en mogelijk. Of kies voor een optimale beveiliging met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. 

 

Laat u adviseren over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of bezoek onze showroom (showroom open op afspraak).

In één dag uw garage voorzien van de best geïsoleerde garagedeur

Als Novoferm dealer verzekeren wij u van vakkennis en excellente service. Uw oude garagedeur wordt door ons gedemonteerd en afgevoerd. Waarna wij zorgen voor een perfecte montage van uw nieuwe garagedeur. En dit alles in één dag.

 

Novoferm duoport openslaande garagedeuren
best geïsoleerde garagedeur

Thermisch onderbroken panelen

De geisoleerde panelen worden thermisch onderbroken geproduceerd. Bij het meest gekozen paneel Iso-45 betekent dit een U- waarde van 1,38 W/m2.k.

Dit is uniek voor garagedeuren en maken dat u met een Novoferm garagedeur een optimale isolatie van uw garage kunt bereiken, De panelen hebben een PUR hardschuim kern en een extra afdichting tussen de panelen. Het vernieuwde vloerprofiel aan de onderkant van de deur compenseert kleine oneffenheden in de vloer tot 10 mm. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt.  

Benader ons voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte

bottom of page