top of page

Wallbox laadpalen

Met de Alfen laadpaal kiest u voor snelheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of u nu een zakelijke gebruiker bent die zijn wagenpark efficiënt wil opladen of een particulier die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor thuis, Alfen biedt de perfecte laadoplossing.

 

Waarom Kiezen voor een Alfen Laadpaal?

 

 • Supersnel Opladen.  
       Met een laadvermogen tot 22 kW bent u verzekerd van een snelle en efficiënte oplaadervaring.

   

 • Betrouwbaarheid
       Alfen staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. Alfen laadpalen zijn ontworpen om jaren mee te gaan, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden.

   

 • Slimme Functionaliteiten
       Slimme functies zoals load balancing, automatische software-updates en integratie met zonnepanelen. Dit betekent dat u altijd het maximale uit uw laadinfrastructuur haalt.

   

 • Eenvoudig in Gebruik
       De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat iedereen eenvoudig gebruik kan maken van de laadpaal. Plug uw voertuig in en de laadpaal doet de rest.

   

 • Geschikt voor Elk Type Voertuig
       Of u nu een Tesla, Nissan Leaf, BMW i3 of een ander type elektrische auto rijdt, de Alfen laadpaal is compatibel met alle merken en modellen.

IMG_3625_edited.png

Ons installatieproces

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal voor uw behoeften en zorgen voor een professionele installatie. Dit is ons installatieproces:

Stap 1: Kies de Juiste Laadpaal

Wij helpen u bij het kiezen van de laadpaal die het beste bij uw situatie past, of het nu voor thuis, op kantoor of voor een bedrijfsterrein is.

 

Stap 2: Professionele Installatie

Wij verzorgen een snelle en veilige installatie door een gecertifieerd installateur, zodat u direct kunt profiteren van uw nieuwe laadpaal.

 

Stap 3: Geniet van Uw Voordelen

Snel opladen, eenvoudig gebruik en maximale efficiëntie zijn binnen handbereik.

Benader ons voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte

bottom of page