top of page

Zwembaden

zwembad warmtepomp kosten zwembad verlagen

Uw zwembad verwarmen met een warmtepomp

Niet alleen voor het verwarmen van uw woning kunt u besparen met de aanschaf van een warmtepomp. Ook uw zwembad kunt u volledig laten verwarmen door een warmtepomp.

Een warmtepomp is de meest efficiënte manier om uw zwembad te verwarmen. U bent in tegenstelling tot bijvoorbeeld verwarming via zonnepalen, niet afhankelijk van de weersomstandigheden. 

De benodigde verwarmingscapaciteit van de warmtepomp is afhankelijk van het gewenste zwemseizoen. Als expert op het gebied van koude- en warmtetechniek voorzien wij u graag van terdege advies.  

Goed geïsoleerd met Solar lamellenafdekking

Met een Solar lamellenafdekking is uw zwembad niet alleen voorzien van een luxueuze uitstraling en goed geïsoleerd,  u bespaart eveneens op energieverbruik. De bovenlaag van de lamellen is transparant en laat de warmte van de zon door. In combinatie met de zwarte onderlaag die de warmte vasthoudt, maken de solar lamellen optimaal gebruik van de zon. De zonnewarmte wordt afgegeven aan het water en zorgt zo voor verwarming van het zwembadwater. 

Wilt u deskundig advies over de besparing die u kunt behalen voor uw privé zwembad, plan dan een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. 

lamellen zwembad

Benader ons voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte

bottom of page